وردپرس چیست و برای ساخت چه سایت‌هایی مناسب است؟

وردپرس به دلیل سادگی استفاده و قابلیت تغییرپذیری بالا، برای ساخت انواع وبسایت‌ها مناسب است. این سیستم مدیریت محتوا به شما امکان می‌دهد تا وبسایت‌های شخصی، وبلاگ‌ها، فروشگاه‌های آنلاین، سایت‌های خبری، سایت‌های شرکتی و حتی انجمن‌ها را به سادگی بسازید. امکانات و قابلیت‌های ارائه شده توسط وردپرس، به شما اجازه می‌دهد تا به راحتی و با کمترین زمان و هزینه، یک وبسایت حرفه‌ای راه اندازی کنید.

نرم‌افزارهای متن‌‌باز، نرم‌افزارهایی هستند که یک هسته اصلی دارند و کاربران می‌توانند با توجه به نیازی که دارند، تغییرات لازم را در آن‌ها اعمال کنند. به این ترتیب، چنین ابزارها و نرم‌افزارهایی دائماً توسط مجموعه‌ای از کاربران توسعه داده می‌شوند؛ بدون آنکه مالکیت آن‌ها در اختیار مجموعه‌ای خاص باشد.

به زبان ساده‌تر، شما می‌توانید بسته به نیاز خود نرم‌افزار متن‌بازی مثل وردپرس را توسعه دهید و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

برای اینکه ببینید چطور شما را از کدنویسی خلاصه می‌کند، اجازه دهید یک مثال ساده بزنیم.

اگر بخواهید تصویری در یکی از صفحه‌های سایت قرار دهید، باید یک کد بنویسید. این کد تصویر شما را از محلی که ذخیره شده است، فراخوانی می‌کند. در این کد، متن جایگزین تصویر، سایزی که باید نمایش داده شود، محل نمایش آن و سایر پارامترها مشخص می‌شود.

ولی با وردپرس دیگر از این خبرها نیست! یک نرم‌افزار تحت وب در اختیار شماست که تصویر را به‌راحتی روی سایت بارگذاری می‌کنید و تمام آن پارامترها را به نرم‌افزار می‌دهید. زحمت نوشتن آن کد و کارهای پشت‌صحنه هم گردن خودش است.

تاریخچه وردپرس

وردپرسی که امروز می‌شناسیم، نقش بسیار پررنگی در شکل کنونی طراحی سایت دارد؛ اما شروع کار از کجا بود؟

یکی از ویژگی‌های بارز وردپرس، قابلیت استفاده از افزونه‌هاست. افزونه‌ها امکانات جدیدی را به وبسایت شما اضافه می‌کنند. از طریق افزونه‌ها می‌توانید قالب و نمایش وبسایت خود را به دلخواه تغییر دهید، ابزارهای SEO استفاده کنید، فرم‌های تماس با مشتری را ایجاد کنید و حتی فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید. با استفاده از افزونه‌های وردپرس، نیازهای شخصی خود را به سادگی برآورده کنید.

در سال ۲۰۰۵ بود که مت مولنوگ تصمیم گرفت شرکت Automattic را تاسیس کند و به‌روزرسانی پروژهٔ محبوب خود و همچنین توسعهٔ افزونه‌های مختلف مثل Akismet را دنبال کند. او سعی کرد با تصاحب پروژه‌های مختلف مثل Gravatar ، ووکامرس و BuddyPress، نرم‌افزار خود را در این سال‌ها بهتر و بهتر کند. البته مولنوگ حق مالکیت علامت تجاری وردپرس را بعدها به بنیاد وردپرس انتقال داد؛ چراکه معتقد بود برای جلوگیری از سوءاستفاده از این پروژه، باید از شرکت مادر جدا بماند.

در ادامۀ مسیر پیشرفت و گسترش، سال ۲۰۱۳ بود که وردپرس رسماً به پراستفاده‌ترین سیستم مدیریت محتوا تبدیل شد. سال ۲۰۱۸ نسخهٔ ۵ وردپرس با یک قابلیت جدید و قابل‌توجه به‌ نام ویرایشگر گوتنبرگ عرضه شد. ابزاری که کار انتشار، اصلاح و مدیریت محتواها را بیش از پیش آسان کرد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایده ای توی فکرت هست؟بریم که بسازیمش

پیوند ها

نشانی ما

تمام حقوق این وب سایت برای شرکت ناربن محفوظ است.

      طراحی شده توسط  فیدار استودیو